18.8 C
Paşcani
joi, septembrie 29, 2022
Array

Asfalt peste mizerie, pe strada Camil Petrescu. Lucrările au fost întrerupte de un cetăţean

- Advertisement -

olaru

Lucrări de mântuială pe strada Cămil Petrescu din Paşcani. O societate din Iaşi care a câştigat un contract de asfaltare a început lucrările fără să respecte procedurile. Mai exact turnarea amorsei şi a covorului asfaltic s-a făcut fără îndepărtarea prafului. Noroc de un păşcănean care a trecut pe acolo. A văzut ce se întâmplă, a blocat stradă cu maşina personală şi a chemat televiziunea.
Sorin Olaru, sustine că din cauza nerespectării tuturor etapelor tehnice covorul turnat peste praf şi nisip crapă şi nu rezistă sub presiunea roţilor, iar de pe marginea străzii se pot desprinde cu uşurinţă bucăţi mari de asfalt.
Şeful de echipa aflat la faţa locului a refuzat să comenteze acesta situaţie. Lucrările de asfaltare au fost reluate la scurt timp, de acesta dată după ce stradă a fost măturată.
Viceprimarul Vasile Axinte susţine că nimeni nu a turnat asfalt peste praf şi că au fost respectate procedurile, deşi imaginile de la faţa locului îl contrazic. Edilul spune că muncitorii erau la masă când Sorin Olaru a blocat stradă cu maşina şi că drumul a fost măturat şi aspirata mecanic, înainte de a fi pusă amorsa. Au rămas doar marginile care trebuiau curăţate manual, a mai adăugat edilul municipiului.
Menţionăm că Sorin Olaru nu este la prima intervenţie de acest gen. Acum câteva luni de zile el a atras atenţia că plombarea unei străzi s-a făcut fără ca găurile din asfalt să fie curăţate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow