30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Asfalt pe un drum din Stolniceni Prăjescu

elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
creditprime.ro
answear.ro
creditfix.ro
credius.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro
fashiondays.ro

Ultimele știri

Primăvară vine cu un proiect frumos pentru locuitorii din Brătești. După ani de aşteptări au început lucrările la betonarea drumului ce la traversează satul. Este vorba de DC 108 pe o suprafaţă de apropape 5 km. Lucrările urmează să fie finalizate peste câteva luni.

Veşti bune pentru locuitorii din comuna Stolniceni Prăjescu. După îndelungi aşteptări, au început lucrările la betonarea drumului comunal 108 ce duce spre Brătești. Firma care va executa lucrările a profilat săptămâna trecută drumul urmând ca în cel mai scurt timp să toarne beton. Valoarea totală a proiectului este de 5 milioane lei pentru 4,75 km de stradă, finanţat de Ministerul Dezvoltării.

După spusele edilului comunei, Costel Hugianu în prima etapă se vor betona 2 km de drum până la intrare în sat, iar după ce se vor face şi lucrările la şanţuri pe această porţiune se va continua betonarea celorlalţi 2,75 km rămaşi.

Amintim că lucrările la betonarea DC 108 au început încă de toamna trecută însă nu s-a reuşit finalizarea proiectul. La începutul lunii martie printr-un ordin al edilului local firma executantă a reluat lucrările.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI