More

  Asfalt pe străzile cu gropi. Se lucrează pe Izvoarelor şi M. Eminescu

  Array

  Se toarnă primul strat de asfalt pe două străzi circulate şi care erau pline de gropi. Este vorba despre străzile Mihai Eminescu şi Izvoarelor din zona Vale a Pașcaniului.
  Muncitorii de la firma care se ocupă cu lucrări de asflatare şi modernizare pe străzile din oraş, Eky Sam Târgu Frumos au început de câteva zile, iar pe aceste porţiuni de drum, circulaţia este restricţionată.

  asfalt pe izvoarelor si m eminescu

  Cetăţenii care locuiesc în zona spun că au aşteptat de câţiva ani că aceste străzi să fie reparate pentru că multe maşini care au circulat pe aceste două străzi s-au stricat din cauza gropilor care erau în asflat.

  Aşadar, din faţă bisericii Sfânta Vineri până în zona parcului Riama şi de la izvorul din zona sediului Poliţiei Municipale pana la intersecţia străzii Ceferiştilor, în zona magazinului Viosand, circulaţia este restricţionată şoferilor pentru asflatare şi refacere trotuare. Conform datelor din proiectul PID aceste străzi au o lungime puţin peste 1.200 metri şi trebuie să fie finalizate până la începutul iernii.

  Tot în aceste zile s-a început decopertarea şi pe stradă Grădiniţei, din zona Constructorul până aproape de ieşirea din Paşcani spre Iaşi. Administraţia locală a început lucrările de frezare, urmând să fie plombate gropile din asfalt.

  Menţionăm că de curând, pe strada Vatra au fost finalizate lucrările de asflatare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI