More

  Asfalt pe străzile cu gropi. Se lucrează pe Izvoarelor şi M. Eminescu

  Array

  Se toarnă primul strat de asfalt pe două străzi circulate şi care erau pline de gropi. Este vorba despre străzile Mihai Eminescu şi Izvoarelor din zona Vale a Pașcaniului.
  Muncitorii de la firma care se ocupă cu lucrări de asflatare şi modernizare pe străzile din oraş, Eky Sam Târgu Frumos au început de câteva zile, iar pe aceste porţiuni de drum, circulaţia este restricţionată.

  asfalt pe izvoarelor si m eminescu

  Cetăţenii care locuiesc în zona spun că au aşteptat de câţiva ani că aceste străzi să fie reparate pentru că multe maşini care au circulat pe aceste două străzi s-au stricat din cauza gropilor care erau în asflat.

  Aşadar, din faţă bisericii Sfânta Vineri până în zona parcului Riama şi de la izvorul din zona sediului Poliţiei Municipale pana la intersecţia străzii Ceferiştilor, în zona magazinului Viosand, circulaţia este restricţionată şoferilor pentru asflatare şi refacere trotuare. Conform datelor din proiectul PID aceste străzi au o lungime puţin peste 1.200 metri şi trebuie să fie finalizate până la începutul iernii.

  Tot în aceste zile s-a început decopertarea şi pe stradă Grădiniţei, din zona Constructorul până aproape de ieşirea din Paşcani spre Iaşi. Administraţia locală a început lucrările de frezare, urmând să fie plombate gropile din asfalt.

  Menţionăm că de curând, pe strada Vatra au fost finalizate lucrările de asflatare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet