10.7 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Asfalt pe strada George Coşbuc, din Târgu-Frumos

Peste 500 de locuitori din oraşul Târgu-Frumos se vor bucura în curând de asfalt şi în cartierul lor. Aleşii locali au aprobat în ultima şedinţa de Consiliu Local un proiect de hotărâre pentru modernizarea străzii George Coşbuc, din comunitatea roma. Drumul are o lungime de un kilometru, iar pe margine se vor amenaja rigole şi trotuare cu pavele.

Strada George Coşbuc, din oraşul Târgu-Frumos, va fi asfaltată printr-o proiect cu fonduri europene. În ultima şedinţa de Consiliu Local, ce a avut loc la sediul primăriei din localitate, s-a votat un proiect de hotărâre pentru această investiţie. Modernizarea se va face pe o lungime de un kilometru, se vor amenaja rigole şi trotuare cu pavele prefabricate din beton.

Drumul deserveşte comunităţii de etnie roma, iar în zona sunt peste 500 de locuitori. Primăria va asigura cofinanţarea de 10% şi va suporta cheltuielile de mentenanţă a investiţiei pe o perioada de minumim 5 ani de la data efectuării ultimei plăti.

Menţionăm că proiectul a obţinut fonduri în cadrul Grupului de Acţiune Locală Iaşi Sud Vest, din care fac parte 14 unităţi administrative teritoriale, printre care oraşul Târgu-Frumos şi comunele Halaucesti, Helesteni, Mirceşti, Mogosesti-Siret, Ruginoasa şi altele.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Bataie de joc: Dupa majorarea salariilor si numeroase angajari, primarul Pintilie propune cresterea cu cca 40% a taxelor si impozitelor pentru pascaneni. Va...

La Pascani taxele si impozitele locale ar urma sa fie majorate cu cca 40%. Initiativa fara precedent,...

Inca un tanar, in legislativul pascanean: “Săracă nu este o comunitate care nu are bani, ci o comunitate care nu are vise!

Legislativul pascanean are un nou consilier local. La inceputul sedintei ordinare din 28 octombrie a.c. , Alexandru...

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI