16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Asfalt pe stada Gării, până la toamnă

Veşti bune pentru şoferii păşcăneni. Administraţia locală sustine că până în toamna ar urma să fie turnat primul strat de asfalt pe strada Gării, una dintre cele mai circulate artere din municipiu, Lucrările de modernizare au început în iunie iar contractul de execuţie a fost încheiat pe parcursul a doi ani de zile cu o firmă din Targu Frumos.
În momentul de faţă se lucreaza la înlocuirea şi extinderea retelelor de apă şi canalizare precum şi la realizarea branşamentelor necesare investiţie suportată de Apă Vital din bugetul societăţii.
După turnarea primului strat de asfalt vor începe şi lucrarile de modernizare a trotuarelor cu pavele şi borduri Primarul Dumitru Pantazi crede că până la sfârşitul anului, dacă vremea va fi frumoasă ar putea fi turnat şi al doilea strat de asfalt urmând ca anul viitor să fie finalizata intreaga investiţie.
Menţionăm că strada Gării va fi modernizata pe o distanţă de peste 3 km. Valoarea investiţiei este de 5,7 milioane de lei, parţial finanţată de la bugetul local.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow