More

  Asfalt pe mai multe drumuri în comuna Miroslovești

  Array

  Veşti bune pentru locuitorii comunei Miroslovești. Mai multe drumuri din localitate vor fi asfaltate şi modernizate cu fonduri europene. Proiectul a fost discutat în şedinţa extraordinară de ieri, 5 octombrie ce a avut loc la sediul administraţiei locale.

  Edilul comunei, Constantin Cojocaru le-a adus la cunoştinţă aleşilor locali că s-a depus un proiect de asfaltare a 4,8 km de drum, finanţat prin Submăsură 7.2 în valoare de aproximativ 1 milion euro.

  Proiectul de asfaltare va cuprinde cele trei sate, astfel în Miroslovești vor fi modernizate patru drumuri: Prisacă – Stadion, la Pântești, Cazan – Cimitir şi la obor.

  Şi mai multe drumuri din Soci vor fi asfaltate şi modernizate. Se vor face şanţuri şi podeţe la fiecare casă. Pe listă, în proiect, se află drumul de la şcoală, unde se doreşte să se facă un sens giratoriu, de la Randașu – Biserica Veche şi de la Vasile Jipa la intersecţia cu asfaltul din centrul localității, pe o distanţă de aproximativ 800 metri.

  De asemenea, în satul Verșeni se va turna asfalt pe 1,2 km. În proiect sunt cuprinse două drumuri de interes local. Se va moderniza drumul de la zăvoi şi punte.

  Prin Submăsura 7.2 se finanţează investiţii din fonduri europene pentru crearea şi modernizarea infrastructurii de bază la scară mică. Prin aceasta se obţine finanţare pentru asfaltare drumuri de interes local precum şi investiţii în reţelele de apă şi canalizare. Lucrările au ca scop diminuarea declinului social şi economic, precum şi îmbunătăţirea condiţiilor de trăi în zonele rurale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Parlamentul României, încotro?!

  A fost o vreme în care Parlamentul României constituia locul celor mai ample, serioase, responsabile și consistente dezbateri. De altfel, un spațiu de firesc,...

  Pintilie verifica pubelele din suburbii. Primaria incaseaza taxa de salubritate, dar nu vrea sa mai ridice gunoiul amestecat

  Amenintari la adresa locuitorilor din suburbiile municipiului Pascani. Primarul Marius Pintilie a anuntat in cadrul unei conferinta de presa, ca de saptamana viitoare vor...

  De pe 15 martie ar urma sa se deschidă al doilea flux de vaccinare la Pașcani. Primăria angajează personal

  Vesti bune pentru pascaneni, dar si cetatenii din comunele apropiate. De pe 15 martie a.c., ar urma sa fie deschis un al doilea flux...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI