More

  Asfalt în toata comuna Lespezi

  O comună din apropierea Pascaniului face paşi mari pentru dezvoltare. După ce aproape toate şcolile au fost modernizare şi făcute la standarde europene, drumurile din satele componente vor fi asfaltate. Proiectul are o valoare de aproape 5 milioane de lei şi este finanţat cu fonduri guvernamentale. O parte din străzile refăcute vor face legătura cu mănăstirea Probota sau gara.

  Localnicii din comuna Lespezi vor avea în curând asfalt pe toate străzile principale. Administraţia locală urmează să semneze un contract de finanţare pentru modernizarea a 5 kilometri de drumuri săteşti şi comunale. Potrivit celor spuse de primarul Ioan Lazăr, valoarea investiţiei este de 4,8 milioane de lei, bani guvernamentali.
  După modernizări, va fi asfalt pe străzile care fac legătura dintre satul Heci şi mănăstirea Probota, între Bursuc Vale şi Deal, drumul care duce către gara din localitatea de reşedinţa şi alte tronsoane.

  Menţionăm că această investiţie care schimbă faţa comunei, vine după ce toate şcolile din satele componente au fost modernizate. Sunt săli încăpătoare, cu apă curentă şi încălzire, băi şi toate dotările necesare unor instituţii de învăţământ la standarde europene.

  Mai multe despre toate aceste investiţii şi despre următoarele care vor fi realizate în Lespezi, veţi vedea duminică, 29 octombrie, de la ora 20.00, într-o ediţie a emisiunii „Reporter TV – despre oameni şi locuri”, difuzata la BIT TV.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet