27.1 C
Paşcani
luni, iulie 4, 2022
Array

Asfalt doar pentru smecheri, pe strada cea mai scumpa dar care nu a fost reparata niciodata

Disperare pe strada Culturii, din spatele Casei de Cultura din Pascani. Zeci de locuitori de acolo sunt revoltati ca autoritatile locale au turnat asfalt doar in dreptul curtilor unor VIP-uri locale care locuiesc acolo. Situatia este cu atat mai suparatoare cu cat strada respectiva, lunga de doar cateva sute de metri patrati, nu a fost asfaltata niciodata.

Din acest motiv Strada Culturii, aflata in zona A de impozitare arata ca dupa bombardament, mai ales dupa ce ce ploua. In urma numeroaselor cereri din partea locuitorilor, muncitorii de la Gospodaria Comunala au ajuns si acolo cu reparatiile. Nu mica le-a fost mirarea sa constate ca rugamintile lor s-au concretizat doar in favoarea vecinilor mai bogati, muncitorii de la Primarie turnand asfalt doar in fata portii acestora.
Restul locuitorilor au ramas doar cu promisiunile, atat din partea fostei cat si a actualei administratii.
Satui de promisiuni si de gropi in mijlocul strazii gospodarii de pe strada Culturii au pus mana de la mana si au cumparat cateva masini de balastru. L-au imprastiat pe strada dar nu a mai ramas nimic din cauza apelor. O fac in fiecare an pe cheltuiala lor desi platesc cele mai mari taxe si impozite din oras.
Contactat de reporterii TV BIT primarul municipiului Pascani a spus ca nu stie nimic despre reparatiile facute pe criterii clientelare, de pe strada Culturii. El a precizat ca, zilele urmatoare, se va duce sa vorbeasca cu locatarii si ca pana la sfarsitul lunii echipele de la Gospodaria Comunala se vor intoarce sa repare toata strada.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow