13.9 C
Paşcani
miercuri, octombrie 20, 2021
Array

Așa se face: scrisoare de mulțumire cu chitanțele pe masă din partea preoților

Așa se face: scrisoare de mulțumire cu chitanțele pe masă din partea preoților

Pare puțin ciudat, însă așa se face! Un preot de la o parohie din comuna Deleni a trimis o scrisoare de mulțumire administrație locale și primarului împreună cu chitanțele și fotografiile a ceea ce a cumpărat și realizat cu banii publici. Edilul Dumitru Prigoreanu a spus că și în acest an, atunci când va fi realizată lista de investiții, vor fi acordați bani lăcașelor și cultelor de pe raza localității.

De luat exemplu! Preotul paroh Ionuț Purcel de la Biserica “Sfântul Andrei” din comuna Deleni a mulțumit consilierilor și primarului că pe parcurusl anului trecut a reușit să înceapă anumite lucări la biserică cu banii primiți de la administrația locală. Scrisoare a fost citită în cadrul ședinței de consiliul local ce a avut loc în urmă cu câteva zile și pusă la mapa aleșilor locali.

Din dosar nu au lipsit chitanțele care dovedesc cumpărăturile făcute dar și fotografii cu ceea ce s-a realizat la biserică. Tot aici, aleșii locali au găsit și lista cu ce investiții se doresc a fi făcute.

Primarul Prigoreanu spune că toate parohiile din comună procedează în acest fel, iar în acest an vor fi direcționați bani de la bugetul local către biserici.

De asemenea, unii consilieri locali au spus că trebuie luat în considerație și biserica din satul Maxut dar și cimitirul din Slobozia, acolo unde trebuie făcute anumite lucări de consolidare, de exemplu.

Consilierii locali s-au întâlnit la sfârșitul lunii februarie unde au avut de dezbătut și votat 14 proiecte de hotărâre ce privesc investiții la obiective importante din comună, dar și o serie de informări și proiecte suplimentare.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Noi restricții în Pașcani în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie. Vezi hotărârea dată de CJSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis hotararea prin care se impun noi restrictii in...

Toți elevii intră în vacanță pentru două săptămâni, începând de luni

Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Astfel, toate școlile...

Deputatul PNL Sorin Năcuță: “Soluția Guvernului PNL pentru scăderea facturilor la electricitate și gaze: compensare, plafonare, amânare la plată”

Propunerea legislativă care are ca scop compensarea, plafonarea și amânarea la plată a facturilor va fi votată...

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova Târgu Frumos 

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova din orasul Târgu Frumos. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI