17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Artista AMI vine la Pașcani. Bobocii de la “Sadoveanu” aleși în urma like-urilor date la fotografii

Artista AMI vine la Pașcani. Bobocii de la “Sadoveanu” aleși în urma like-urilor date la fotografii

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri la Balul Bobocilor de la Colegiul „Sadoveanu”. Evenimentul a fost progeramat în cadrul „Săptămânii Altfel”, iar organziatroii și concurenții au emoții pentru momentul dedicat elevilor de clasa a IX a. Noutatea concursului este alegerea celor mai populari boboci prin numărul de like-uri date la fotografiile cu ei pe pagina de facebook a Balului, iar invitatul special este artista AMI.

Cei mai frumoși, talentați și apreciați boboci de la „Sadoveanu” vor fi aleși vineri, 11 noiembrie, atunci când va avea loc o nouă ediție a evenimentului mult așteptat de toată suflarea școlii – Balul Bobocilor. Startul se dă începând cu orele 16.00 când pe scenă vor urca cele 8 perechi de elevi din clasa IX a.

Noutatea la acest bal este alegerea bobocilor care vor primi Miss și Mister Popularitate. Ei vor fi desemnați în urma like-urilor primite la fotografiile postate pe pagina evenimentului, pe Facebook. Perechile participante sunt Bianca Isticioaia si Alin Hirtopanu, Evelina Neacsu si Mircea Lorent, Bogdana Iacob si Robert Beraru, Daria Plaiu si Robert Lazarov, Lavinia Chiriac si Vlad Molocea, Teodora Boboc si Dan Sandu,  Cristina Gadibadi si Aleks Curcudel, Daniela Cojocaru si Cosmin Birgaoanu.

Invitatul special este artista AMIi care va cânta melodiile precum „Camina”, „Trumpet Light”, „Te aștept diseară” sau „Playa en Costa Rica”.

Prețului unui bilet la eveniment este de 25 lei. Trebuie să știți că intrarea în sală se face cu jumătate de oră mai devreme, adică la 15.30.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow