16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

ARSACIS: Investiţiile pentru Paşcani sunt de 13, nu de 7 milioane de euro. Iata dovada

Asociaţia judeţeană de apă şi canalizare clarifica declaraţiile neinspirate făcute chiar de preşedintele ARSACIS într-o recentă conferinţa de presă. Întrebat de jurnalişti dacă ALDE susţine organizarea unui referendum anti Apa Vital la Paşcani, Victor Chirilă a precizat că formaţiunea politică din care face parte nu este de acord cu această iniţiativă pe motiv ca operatorul ieşean aduce investiţii de 7 milioane de euro din fonduri europene pentru reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare. Chiar dacă a fost corectat imediat de jurnalişti, informaţia a fost mai apoi preluată de o parte a presei locale cu scopul de a pune din nou la îndoială ceea ce este foarte clar pentru toate părţile implicate în acest proiect Mai exact la Paşcani urmează să înceapă lucrări ample de reabilitare şi extindere e retelelor de apă şi canalizare din fonduri europene iar investiţia este de cel puţin 13 milioane de euro. Informaţia este confirmată din nou cu documente oficiale de conducerea ARSACIS, în cadrul unui comunicat de presă.
Valoarea investiţiilor a fost confirmată şi de reprezentantul Guvernului care a participat la o şedinţă a Consiliului Local Paşcani. Secretarul de Stat Emanoil Radu Dascălu a precizat în cadrul unei conferinţe de presă că investiţiile programate sunt certe şi că Apa Vital este unul dintre cei ai buni operatori de apă şi canalizare din ţară.
Menţionăm că investiţiile au fost puse sub semnul întrebării de politicienii din opoziţie pentru certificarea demersului de organizare a unui referendum pe tema apoi chiar în ziua alegerilor locale. Proiectul nu a întrunit suficiente voturi pentru a fi aprobat.

Adresa Precizari Articol News Pascani-nr. 541 Din 05.04.2016

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow