Cei care vor să ajungă în rândurile celor mai respectaţi militari ai Armatei Române au ocazia să o facă pentru că MApN scoate la concurs 40 de locuri la Şcoala de Aplicaţie pentru Operaţii Speciale, Vlădeni din judeţul Braşov. Astfel, cei care doresc să ajungă subofiţeri de Operaţii Speciale pot aplica pentru aceste posturi la centrele militare judeţene sau de sector până pe 7 mai.

Pot participa la concursul de admitere soldaţi profesionişti, dar şi civili sau subofiţeri în rezervă.  Militarii profesionişti trebuie să aibă cel mult 45 de ani, iar vârsta civililor nu trebuie să depăşească 40 de ani. În ambele cazuri, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat. Selecţia iniţială este compusă din examen psihologic, control medical, probe de aptitudini fizice şi interviu de evaluare finală. Toate aceste vor avea loc în perioada 20 mai -13  august. În fine, cei care trec de aceste teste vor ajunge la concursul propriu-zis care va avea loc pe 2 septembrie.

Calendarul admiterii şi probele de concurs pot fi descărcate AICI 

Continuarea pe adevarul.ro

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
Slider