25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Arestat pentru 24 de ore. Și-a tâlhărit fosta iubită

Arestat pentru că și-a tâlhărit fosta iubită. Este vorba despre un tânăr din Târgu Frumos care nu a mai ținut cont de prietenia ce i-a legat o dată și când s-a văzut cu fost parteneră a bruscat-o și bătut-o până i-a luat telefonul mobil. Fapta s-a petrecut pe o stradă din Iași.

Poliția din Iași a fost sesizată de către o tânără care a fost victima unei tâlhării. Ea a fost deposedată, prin violență de telefonul mobil, culmea, chiar de fostul iubit.

 

„La data de 12 mai a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi de către o tânără de 20 ani, din Municipiu Iaşi, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Carol I, din Iaşi a fost deposedată prin violenţă de telefonul mobil de către fostul prieten – un tânăr de 20 ani, din oraşul Tg. Frumos.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au dispus măsura reţinerii tânărului pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow