More

  Arestări în cazul scandalului de la Sodomeni. Frații Amariei dați în urmărire internațională

  Array

  Fratii AmarieiSe lasa cu arestari in cazul scandalului din suburbia Sodomeni. In cursul zilei de ieri, judecatorii pascaneni au decis arestarea preventiva a tanarului retinut dar si a fratilor Petrica si Cristi Amariei pentru infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri.

  Potrivit anchetatorilor, cei doi frati, care in urma cu cateva luni au fost eliberati din inchisoare, au fost cei care au pornit scandalul impreuna cu Neculaie Borgovanu. Magistratii au eliberat mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, in lipsa, deoarece fratii Amariei nu au fost gasiti de politisti.

  Acestia au intrat in atentia opiniei publice, in anul 2008, cand au fost arestati dupa ce au violat o tanara.

  In trecut, pe numele tinerilor, au mai fost depuse si alte plangeri care sesizau aceeasi fapta de viol.

  Anul acesta, la cateva luni de cand au iesit din inchisoare, o alta tanara l-a acuzat pe Cristi Amariei ca ar fi constrans-o sa intretina relatii sexuale fara voia ei.

  Totul a culminat in noaptea de 8 spre 9 iunie, cand cei doi frati impreuna cu Neculaie Borgovanu au facut un scandal monstru in fata unui club din suburbia Sodomeni. In incident, un barbat de cetatenie spaniola si un alt tanar au fost agresati printre care si Ovidiu Slatineanu, care a fost transportat ulterior la spital cu diagnosticul de fractura de mandibula. Desi, cel din urma a refuzat sa depuna plangere pe numele prietenilor sai, celelalte doua persoane agresate au sesizat autoritatile. Din rechizitoriul procurorilor, rezulta ca agresorii i-au aplicat un numar de 14 lovituri cu piciorul unei victime, care in trecut a fost sportiv si a reusit sa se apere fara a suferi leziuni grave.

  Astfel, luni, 17 iunie, politistii au emis o ordonanta de retinere pentru 24 de ore pe numele lui Neculaie Borgovanu si intre timp au fost cautati si cei doi frati.

  In prezent, tanarul retinut a fost introdus in arestul IPJ Iasi iar Petrica si Cristi Amariei, au fost dati in urmarire internationala.

  Din surse, se pare ca acestia ar fi fugit din tara intr-un oras din Germania.

  Sursa foto: facebook.com

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut diploma de bacalaureat seria P Nr. 0321967 pe numele ANDRONIC V. DARIA, eliberata in data 15 august 1997. O declar nula!

  România pierde rapid din populație, natalitatea scade abrupt. În 2020 s-au născut mai puțini copii decât în 1876

  Dacă nu facem nimic, România va pierde în următorii 30 de ani peste trei milioane de oameni. Şi nu vom fi doar mai puţini,...

  Ministrul Educaţiei a anunţat că nu interzice mărţişoarele şi florile în şcoli, invocând UNESCO

  Ministrul educaţiei vine cu lămuriri pe marginea unui subiect delicat, dacă vor duce sau nu copiii mărtişoare la şcoală, de 1 martie. „Nu putem interzice...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp