More

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a intervenit în orașul Hârlău, strada Eternitate, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de deșeuri și vegetație uscată. În urma incendiului au ars aproximativ 3 tone de deșeuri menajere și vegetația uscată pe o suprafață aproximative de 500 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

  · În data de 10.04.2021, ora 16:24, un echipaj de stingere din cadrul Secției de pompieri Târgu Frumos a intervenit în orașul Târgu Frumos, Calea Cuza Vodă, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață aproximativă de 1000 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

  · În data de 10.04.2021, ora 20:45, un echipaj de stingere din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în orașul Hârlău, jud. Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață aproximativă de 2000 de metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

  ISU IASI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet