-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Aproape 600 de joburi vacante, la Bursa Locurilor de Munca

Aproape 600 de locuri de munca vacante, la bursa de astazi

Agentia Locala pentru Ocuparea Fortei de Munca Pascani a organizat astazi Bursa Locurilor de Munca, in Casa Municipala de Cultura din oras. Au fost prezenti 28 de angajatori, care au pus la bataie aproape 600 de posturi vacante in diferite domenii.

In primele ore de la deschiderea evenimentului, peste 150 de pascaneni au venit sa se intereseze de un loc de munca. Alti chiar sa schimbe domeniul in care lucreaza, in speranta de mai bine.

Cele mai bogate oferte cu peste 100 de locuri de munca au fost la firma pascaneana ProInvest Group si societatea ieseana de constructii DAS.

De departe cel mai cautat stand a fost cel al firmei Delphi, producator de componente auto, care avea disponibile 29 de posturi vacante.

Au fost insa si oferte din domeniul confectiilor. Lidia Mod Colection a cautat si doreste in continuare sa angajeze confectionere, lucrator in croit si cusut manual. Se ofera un salariu bun, spune angajatorul.

Cei care nu au ajuns la bursa si nu au putut vorbi direct cu angajatorul trebuie sa stie ca oferta acestora este disponibila atat la sediul Agentiei din Pascani, cat si pe siteul ajofmiasi.ro.

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow