More

  Aprilie este luna depunerilor a declaratiilor fiscale

  Array

  Asociatiile, fundatiile si alte entitati fara personalitate juridica trebuie sa depuna, pana pe 10 aprilie, declaratia privitoare la plata TVA, daca au depasit plafonul legal de scutire. Aceeasi declaratie este obligatorie, tot pana la data amintita, si pentru persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau profesii libere si care au depasit plafonul legal de scutire.

  Data limita pentru depunerea de catre antreprenorii, operatorii, destinatarii si imortatorii autorizati a situatiei livrarilor de tigarete este 15 aprilie. Aceeasi data limita se aplica si in cazul agentilor economici care comercializeaza alcool etilic si produse alcoolice pentru depunerea situatiilor centralizatoare privind achizitiile sau vanzarile de astfel de produse.

  Antreprenorii care utilizeaza marcaje pentru produsele accizabile vor depune situatia returnarilor din luna martie a acestor marcaje. De altfel, 15 aprilie este prevazuta ca data limita pentru depunerea centralizatoarelor privind achizitiile si livrarile de produse accizabile. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet