More

  Apeluri false la 112. Ambulanța pusă pe drumuri pentru o sinucidere care nu a avut loc

  Array

  Echipaj de ambulanta cu medic PascaniSe inmultesc sesizarile false prin serviciul de urgenta 112. O astfel de situatie s-a intamplat in seara zilei de luni, cand Serviciul de Ambulanta Pascani a fost solicitat sa intervina in zona vale unde o femeie ar fi incercat sa se sinucida.

  In scurt timp, pe strada Izvoarelor a fost dirijat un echipaj de ambulanta cu medic si unul de politie pentru a acorda prim ajutor victimei si pentru a afla ce s-a intamplat. In zadar, au cautat personalul medical si politistii, tanara pe nume Mihaela care ar fi incercat sa isi puna capat zilelor, deoarece aceasta nu a fost de gasit.

  Dupa cateva zeci de minute, autoritatile si-au dat seama ca au fost pacalite si s-au intors la sediul institutiilor.

  Potrivit medicilor de pe ambulanta, solicitarile false prin 112 s-au inmultit in aceasta perioada mai ales ca multi dintre copii au luat vacanta si din joaca apeleaza serviciul de urgenta.

  Acestia fac un apel la parinti care sunt sfatuiti sa fie mai atenti cu micutii si sa nu lase la indemana lor telefoane prin care pot pune pe drumuri ambulanta, chiar in momente in care persoane bolnave grav au nevoie de ajutor medical.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet