12.4 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Apel pentru “Orăşelul Copiilor” din Paşcani. Copiii nostri au dreptul la un colt de basm, la Mos Craciun, intr-un oras cenusiu si aproape lipsit de viata!

BIT TV Paşcani face apel la solidaritate şi participare civică din partea părinţilor, bunicilor, fraţilor şi surorilor copiilor care au dreptul la bucurie şi fericire, măcar cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Au dreptul la colţul lor de basm într-un oraş cenuşiu şi aproape lipsit de viata! Primăria Municipiului Paşcani a promis, dar nu este în stare, să amenajeze “Orăşelul Copiilor”, în Parcul Municipal. Să o facem noi, dacă edilii nu sunt în stare! Să le demonstrăm că se poate, să facem un cadou meritat şi demult aşteptat micuţilor noştri!
În acest sens BIT TV va începe de mâine o campanie publică pentru a realiza următoarele obiective:
Împodobirea copacilor şi stâlpilor din Parcul Municipal cu instalaţii luminoase specifice sarbatorilor de iarnă. Închipuiţi-vă cum ar arăta “Orăşelul Copiilor” dacă o familie, grup, asociaţie sau societate comercială şi-ar asuma responsabilitatea de a împodobi măcar un copac sau un stâlp din Parcul Municipal. Imaginativa cum ar fi dacă tinerii din Paşcani ajutaţi de profesorii de desen ar picta personaje din poveşti pe lemn sau tablă şi le-ar expuse în parc. Şi mobilierul necesar ar putea fi realizat, cu uşurinţă, de oamenii de afaceri, mai ales de cei din industria lemnului. Sunt convins că putem organiza şi un program artistic împreună cu Clubul Copiilor şi Casa de Cultura să facem rost de daruri şi să le împărţim celor care au nevoie de ele. Vom găsi resurse şi pentru un brad care să fie împodobit dar şi pentru dulciuri.
Important este să nu mai fim indiferenţi, să readucem zâmbetele, atât de preţioase, pe chipul copiilor noştri. Cred că în aceste condiţii reprezentanţii Primăriei vor avea măcar bunul simţ de a de asigura utilităţile şi pază obiectivului. Distribuiţi acest mesaj, aştept răspunsul dumneavoastră.

Cătălin Cojocaru
0787 511 017
bittv@yhoo.com

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow