16.3 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Apel la bun simț. Fântânile arteziene pline de mizerie

Apel la bun simț. Fântânile arteziene pline de mizerie  

Fântânile arteziene din Pașcani nu sunt chiar așa cum ar trebui. Mai ales câteva dintre ele. De exemplu, cea din centrul Pașcaniului, din piațeta Mihail Sadoveanu, din cauza proiectării greșite, acum abia dacă mai curge apă prin instalație, iar apa este de culoare maro din cauza pământului și mizeriei aruncate acolo, de unii cetățeni. Cu această ocazie, cei din conducerea Municipiului fac din nou apel la bun simț.

Avem fântâni arteziene în Pașcani. Mai mari, mai mici, însă doar o parte dintre ele  funcționează ca la carte, chiar și așa unii se bucură de ele, răcorându-se chiar în apa din bazin. Au fost date avertismente de polițiști, însă bunul simț stă departe de câțiva cetățeni.

De exemplu, fântânile arteziene din fața Primăriei, de la intrarea în Parcul Municipal dinspre Spital și cea din centrul orașului arată jalnic. Sunt pline de mizerie, abia dacă funcționează, iar apa nu mai este albastră, ci maro.

Cei de la Serviciul de Gospodărie Comunală spun că se ocupă mereu de curățarea fântânilor.

Iar despre funcționarea celei din centrul Pașcaniului, făcută în mandatul lui Grigore Crăciunescu, mai durează, deoarece, se pare că, din nou are probleme la pompa de apă.

Menționăm că în Pașcani în ultimii ani au fost construite și modernizate 6 fântâni arteziene.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow