More

  Apel disperat din partea unei mame. Riscă să fie despărţită de fetiţa ei, din cauza sărăciei şi a mizeriei

  Array

  Situaţie disperată în comuna Deleni. O tânăra mămică, cu handicap locomotor, are nevoie de ajutor pentru a-şi putea creşte copilul în condiţii normale de trai. Femeie locuieşte într-o casă dărăpănată, netencuită, fără plafoane sau încălzire, împreună cu fetiţa ei de numai câteva luni şi bunica micuţei. Nu vrea să dea copilul statului şi din acest motiv, cere ajutorul oamenilor pentru a-şi putea renova clădirea. Localnicii au lansat un apel şi pe reţelele de socializare, în speranţa că, cele două suflete nu vor fi despărţite din cauza sărăciei.

  O casă dărăpănată, ziduri netencuite şi camere fără plafoane. Nu vorbim despre o locuinţa părăsită, ci despre una în care o tânăra mămică cu handicap îşi creşte fetiţa de şapte luni. Tot de acolo, cere ajutor pentru a nu fi separată de fetiţa căreia i-a dat viaţă. Liliana, este din comuna Deleni şi trăieşte într-o sărăcie lucie. Din cauza condiţiilor de trăi, copilul poate ajunge oricând într-un centru de plasament.

  Ea a copilărit într-o astfel de instituţie publică şi speră din tot suflet ca măcar copilul ei să crească alături de mama.

  Încăperile în care stă nu sunt încălzite, nu există tâmplărie, iar în loc de plafoane sunt puse câteva paturi. Ar vrea să îşi renoveze casa, dar are venituri foarte mici. Doar pensie de handicap şi alocaţia fetiţei, ceea ce înseamnă aproape 500 de lei pe luna.

  Pentru că se apropie iarna, şi-a luat inima în dinţi şi cere ajutorul comunităţii. A primit de la Primăria din comună materiale de construcţie, nisip si balastru, şi câteva sute de lei.

  Localnicii au lansat şi un apel pe reţelele de socializare, în speranţa că se vor găsi oameni cu sufletul mare care să o ajute. Au deschis un cont pe numele ei, iar persoana care a botezat fetiţa se implică pentru ca cele două persoane să nu fie despărţite.

  Vezi aici mesajul postat pe Facebook!

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet