-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

ApaVital va asigura servicii de permanență în perioada 6-10 aprilie 2018

Vă aducem la cunoștință că în perioada 6 aprilie – 10 aprilie 2018 (inclusiv), când lucrătorii societății vor beneficia de zilele libere legale acordate cu ocazia sărbătorilor pascale, ApaVital va asigura doar o parte din activitățile pe care le desfășoară în mod curent.
În primul rând, au fost stabilite echipe de intervenție care să asigure permanența pentru rezolvarea eventualelor disfuncționalități apărute atât la rețelele de apă din aria de acoperire, cât și la cele de canalizare.
De asemenea, activitatea de relații cu publicul va fi asigurată în această perioadă prin intermediul Centrului de Contact, operatorii de serviciu fiind la dispoziția utilizatorilor în fiecare dintre zilele menționate la numărul de telefon 0232.969.
Registratura ApaVital, casieriile ApaVital și ghișeul de primire a documentațiilor nu vor avea program de lucru.
Întrucât casieriile societății vor fi închise, plata facturilor către ApaVital se va putea face prin plăți online, direct de pe portalul www.apavital.ro, prin intermediul altor instrumente de plată oferite de instituțiile bancare, dar și prin intermediul centrelor Pay Point sau Pay Zone care au program de lucru în această perioadă.
Menționăm faptul că zilele de vineri 6 aprilie 2018 și luni 9 aprilie 2018 sunt zile nelucrătoare stabilite la nivel național, iar ziua de marți 10 aprilie 2018, a treia zi de Paște, este zi liberă pentru lucrătorii ApaVital, în conformitate cu prevederile contractului colectiv de muncă încheiat la nivel de societate.
Profităm de prilej pentru a ura tuturor utilizatorilor și colaboratorilor noștri sărbători pascale pline de lumină!
Biroul de presă ApaVital

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow