26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

ApaVital va asigura servicii de permanență în perioada 22-26 aprilie

- Advertisement -

C.P. În perioada 22-26 aprilie 2022, când lucrătorii societății vor beneficia
de zilele libere legale acordate cu ocazia sărbătorilor pascale, ApaVital va asigura în continuare activitățile pe care le desfășoară în mod curent.
În primul rând, au fost stabilite echipe de intervenție care să asigure permanența pentru rezolvarea eventualelor disfuncționalități apărute atât la rețelele de apă din aria de acoperire, cât și la cele de canalizare.
Activitatea de relații cu publicul va fi asigurată în această perioadă prin intermediul Centrului de Contact, operatorii de serviciu fiind la dispoziția utilizatorilor, în fiecare dintre zilele menționate, la numărul de telefon 0232.969.
Cu toate că ghișeul de primire/eliberare a documentațiilor va fi închis, documentele pentru
obținerea avizului/proiectului/contractului pentru apă și/sau canalizare pot fi depuse online,
exclusiv prin intermediul site-ului ApaVital ( www.apavital.ro ), secțiunea ”Cum devin client”, rubrica ”Depunere documente”.
Totodată, corespondența cu ApaVital se va desfășura în mediul online, prin intermediul adresei de e-mail contact@apavital.ro , registratura ApaVital fiind închisă.
Întrucât și casieriile societății nu vor avea program de lucru pe perioada sărbătorilor pascale, plata facturilor către ApaVital se va putea face prin plăți online, direct de pe portalul www.apavital.ro sau de pe platforma ghiseul.ro , prin intermediul altor instrumente de plată oferite de instituțiile bancare, dar și prin intermediul centrelor Pay Point, WESTACO, Self Pay sau un-doi Centru de plăți care au program de lucru în această perioadă. Plățile se pot efectua și prin intermediul aplicațiilor ApaVital
Iași, PAGO și un-doi Centru de plăți, disponibile în Google Play Store și App Store.
Menționăm faptul că zilele de vineri 22 aprilie 2022 și luni 25 aprilie 2022 sunt zile nelucrătoare stabilite la nivel național, iar ziua de marți 26 aprilie 2022, a treia zi de Paște, este zi liberă pentru lucrătorii ApaVital, în conformitate cu prevederile contractului colectiv de muncă încheiat la nivel de societate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow