15.2 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022

ApaVital SA închiriază utilaje de la patru societăți! Vor fi folosite la extinderea rețelelor

Mai multe utilaje vor fi închiriate de ApaVital SA. La procedura deschisă recent s-au prezentat patru societăți. Timp de un an, vor fi folosite la lucrările din zona Târgu Frumos și Prut-Bârlad. Prețul cel mai mic este un criteriu de departajare a ofertelor.

Compania de apă-canal a județului Iași a lansat licitația pentru închirierea mai multor loturi de utilaje. Recent, la sesiunea de deschidere a ofertelor s-au prezentat patru societăți, care au licitat pentru patru loturi. Este vorba despre Construct Hârlău SA (lotul 1), Ema Agro Construct SRL (lotul 2), Marvio SRL (lotul 3), AME Turistic SRL (lotul 4). Primele 3 societăți au sediul în județul Iași, în timp ce a patra este identificată cu sediul în județul Neamț. Valoarea estimată a contractului este de 2.333.560 de lei, fără TVA, aproape 500.000 de euro. Utilajele vor fi folosite în cadrul proiectului de extindere a rețelelor de apă și canalizare. Comisia de evaluare va alege oferta societăților cu prețul cel mai mic.

ApaVital SA închiriază utilaje pentru o perioadă de 12 luni

Conform caietului de sarcini, utilajele vor fi folosite pe o perioadă de 12 luni. Vor fi închiriate buldoexcavator multifuncțional pe pneuri (12 bucăți), minibuldoexcavator pe șenile (1 bucată), buldozer șenile (1 bucată), minibuldoexcavator pe șenile (1 bucată). Utilajele vor fi utilizate timp de 16.910 ore în ariile de operare Bahlui-Târgu Frumos și Prut-Bârlad.

utoritatea contractantă organizează proceduri de extindere a rețelelor cu fonduri europene în valoare de 500 de milioane de euro.

Compania de apă-canal organizează mai multe licitații în această perioadă

Nu în ultimul rând, pe data de 25.01.2022, ApaVital SA va organiza o licitație pentru achiziția mai multor loturi de plăci carosabile pentru gurile de canal din municipiul Iași. Se va interveni în cazul în care capacele sunt afectate de traficul rutier din municipiu și nu numai. Valoarea estimată a contractului este de 315.000 de lei, fără TVA, aproape 50.000 de euro.

Conform necesarului, ApaVital SA va achiziționa un număr de 450 de plăci carosabile, ce trebuie să aibă o garanție de 24 de luni. Livrarea va fi realizată în termen de 30 de zile, în funcție de nota de comandă. Totodată, ApaVital SA organizează pe data de 15.03.2022 o licitație pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare în municipiul Pașcani. Valoarea estimată a contractului este de 93.029.466 lei, fără TVA, aproape 20 de milioane de euro. ApaVital a închiriat utilaje pentru lucrări și în cursul anilor trecuți.

sursa bzi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Amenzile pentru cruzimea faţă de animale, triple

Amenzile pentru cazurile de cruzime faţă de animale, triple...

ANALIZĂ LA RECE – Impozit progresiv versus cotă fixă. Explicațiile unui cunoscut analist economic ieşean

Discuţiile de pe holurile Palatului Parlamentului privind introducerea impozitării...

O ucraineancă s-a răsturnat cu masina la Strunga

O soferiță din Ucraina care conducea un autoturism Honda...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow