15.8 C
Paşcani
vineri, iunie 9, 2023
Array

Apartamente instrainate ilegal sau abandonate la blocurile ANL. Primaria Pascani ii da in judecata pe locatari pentru evacuare

Alte suprize la blocurile ANL Pascani. Dupa zilele trecute au iesit la iveala datorii de peste 1 milion de lei la plata chiriei, majoritatea din partea locatarilor instariti, zilele trecute administratia locala din Pascani a descoperit ca o parte din apartamentele care au un regim special, sunt locuite nu de cei care au primit repartitie ci de alti pascaneni iar in unele cazuri au fost abandonate de ani de zile.

Mai exact, apartamentele au fost parasite sau au fost subinchiriate in mod ilegal , iar chiriasii de drept sunt plecati de ani de zile la munca in strainatate. Acum Primaria Pascani vrea sa ii dea in judecata pentru a-i evacua din apartamente, acestea urmand sa fie repartizate, din nou, celor care, intradevar, au nevoie si nu pot sa isi cumpere o locuinta.

In acesta situatie se afla cel putin 9 persoane:

la blocul F1 – ap 2

la blocul F2 – ap 3,4 si 6

la blocul G2A – ap 25 si 27

la blocul G2B – ap 8 si 10

Mentionam ca o alta problema la blocurile ANL este faptul ca nu au fost respectate repartitiile asa cum au fost ele aprobate de Consiliul Local. Mai exact, unii dintre norocosii care au primit o locuinta ANL, in urma unui concurs de dosare, si-au vandut repartitiile, altora care nu au indeplinit conditiile sau care nu au depus o cerere pentru a primi o locuinta construita din fondurile ANL, destinate tinerilor casatoriti.

 

Orizont.info

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow