More

  Aparatura modernă la Spitalul “Sf. Ioan” din Târgu Frumos

  Array

  Spitalul din Târgu Frumos va fi dotat cu aparatură performantă. Investiţia în valoare de 203 mii lei este finanţată de Ministerul Sănătăţii şi cofinanţată din bugetul local. Anunţul a fost făcut în şedinţa ordinară de la sfârşitul săptămânii trecute când s-a aprobat suma de 24 mii lei, reprezentând 10% pentru cumpărarea dispozitivelor medicale.

  Din această sumă se vor achiziţiona un ecograf şi electrocardiograf portabile, ecograf vascular performant, dar şi un autoclav pentru sala de operaţie necesar la sterilizarea ustensilelor.

  În cadrul aceleaşi şedinţe, consilierul local Armin Jalba din partea ALDE a propus ca într-o şedinţă viitoare, managerul Spitalului de Boli Cronice “Sf. Ioan” să prezinte un raport de activitate.

  Reamintim că Spitalul de Boli Cronice “Sf. Ioan” a fost redeschis pe 13 noiembrie 2014, asta după ce timp de trei ani a stat închis deoarece nu a avut aviz de la Ministerul Sănătăţii.

  În vara acestui an s-a investit într-un laborator de imagistică şi radiografii pentru pacienţii internaţi pe Secţia spitalizare de zi şi Îngrijiri paliative.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI