25 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Aparatură de ultimă generație pentru consultații ORL

Aparatura de ultima generatie la un cabinet de medicina individuala din Pascani. Pentru majoritatea persoanelor care erau nevoite sa meraga la Iasi sau chiar in alte localitati pentru a consulatii si diagnostic, acum nu mai e nevoie pentru ca un medic a facut achizitii importante. Investigatiile sunt gratuite, cu trimitere de la medicul de familie sau contracost, preturile fiind mici.

dr V Flueraru Pascani

Pentru parintii care vor sa verifice auzul micutului nu mai e nevoie de un drum pana la Iasi pentru a depista problemele. Acum cu aparatul de otoemisiuni acustice achizitionat de medicul Flueraru se poate depista surditatea la copii de la 5 zile de la nastere.

O alta aparatura de ultima generatie pe care doctorul specialist Valeriu Flueraru a achizitionat-o este cea de radiochirurgie. Adica chirurgie cu radiofrecventa – fara sangerare, metoda netraumatica de taiere si coagulare. Aceatsa tehnologie fiind utiliazat in intreaga lumea pe diferite specialitati, de la chirurghie plastica la stomatologie sau oftalmologie.

dr V Flueraru Pascani

Veste buna este si pentru cei bolnavi de astm si nu numai. La cabinetul amplasat in Policlinica Veche din centrul Pascaniului este amenajata si o salina cu aerosoli pentru cei bolnavi, cu aromaterapie sau oxigenoterapie. Tratamentul este benefic in bolile ORL si pulmonare, sinuzite, laringite sau traheobronsite. Primele sedinte sunt gratuite, cu trimitere de la medicul de familie.

dr V Flueraru Pascani

Mai mult, doctorul Flueraru a cumparat si un test de diagnostic rapid pentru depistarea infectiei amigdalelor. Fata de perioada intre 3 si 5 zile, cand pacientul primea raspunsul, acum in numai 5 minute, diagnositul este pus.

test rapid

Cabinetul de medicina individuala a doctorului Valeriu Flueru este amplasat in Policilina Veche, vis a vis de blocurile ANL, iar pentru programari la numerarul de telefon 0744 196 583.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

cabinet orl

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ALERTA IN GARA PASCANI

Alerta in Gara Pascani. Autoritatile au fost informate printr-un...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow