24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Aparat revoluţionar la un salon de infrumutesare din Paşcani

Veşti bune pentru doamnele şi domnişoarele din municipiu. Un salon din Paşcani deţine un aparat de ultimă generaţie care le scapă de ridurile de la nivelul feţei şi decolteului, iar în plus în doar câteva şedinţe pot îmbrăca haine cu două numere mai mici.

Salonul Ella Beauty din Paşcani se laudă cu o nouă achiziţie, un aparat de ultimă generaţie care vine în sprijinul doamnelor în lupta împotriva îmbătrânirii, dar şi a kilogramelor în plus. De asemenea, aparatul este recomandat şi domnilor în scop de recuperare medicală. Cei care se grăbesc să achiziţioneze un pachet în luna decembrie pot beneficia de oferte promoţionale.

Cu ajutorul masajului mecanic realizat de aparatul LPG, celulele de la nivelul feţei sunt stimulate, în special fibroblastul responsabil de apariţia ridurilor. Conform ultimelor studii realizate la nivel mondial, tratamentul cu revoluţionarul aparat stimulează producţia de acid hialuronic cu aproximativ 80% mai mult decât în mod natural.

Şi la nivelul corpului LPG aduce îmbunătăţiri semnificative. Doamnele şi domnişoarele care vor să scape de câteva măsuri la haine pot apela cu încredere la aparatul revoluţionar. Datorită masajului mecanic cu cele două role, celulele adipoase sunt distruse în doar 8 – 12 şedinţe.

Nu toate persoanele se pot bucură de beneficiile aparatului LPG. Ca orice dispozitiv de întreţinere şi acesta are anumite contraindicaţii cum ar fi: nu este recomandat persoanelor cu acnee, ten cuperozic, leziuni deschise pe corp sau femeilor însărcinate.

Preţurile sunt şi ele pentru toate buzunarele, între 50 – 110 lei. La începutul programului un specialist recomandă, în funcţie de problemele fiecărei persoane în parte, pachete individualizate ca durată. În plus cei care achiziţionează mai multe şedinţe pot beneficia de reduceri substanţiale.

Menţionăm că revoluţionarul aparat LPG a fost fost introdus în urmă cu 30 ani în Franţa, iar la noi în ţară doamnele se bucură de efectele dobândite în urma şedinţelor de masaj mecanic de aproximativ 10 ani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow