More

  Apa Vital în topul operatorilor cu preţuri mici la apă şi canalizare

  Apa Vital continua să menţină şi în acest an printre cele mai mici preţuri la apă şi canalizare din România. Conform unui comunicat postat pe Facebook operatorul regional se afla pe locul 35 din cei 40 de furnizori din ţară în topul preţurilor.

  În fruntea clasamentului cu cea mai scumpă apă sunt Turda, Constanta, Vasluiul şi Neamţul iar cu cele mai scăzute tarife judeţele Iaşi, Braşov, Mureş, Olt, Voluntari şi Mehedinţi. Reprezentanţii furnizorului spun că rezultatele sunt cu atât mai importante cu cât distribuţia apei se face, în unele cazuri, în zonele deluroase şi pe distanţe mari, ceea ce implica costuri suplimentare.

  Ultima actualizare de preţuri a fost de la 1 iulie 2019, mai mult cu 13 bani pentru fiecare metru cub de apă distribuit, şi cu 9 bani/mc la canalizare şi epurare. În momentul de faţă preţul serviciilor este de 7,11 lei pentru fiecare mc, 4, 08 lei la apă şi 3, 03 lei la canalizare.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul are un nou primar. Marius Pintilie a castigat la o diferenta de cateva sute de voturi

  Municipiul Pascani are un nou primar. Alegerile locale din 27 septembrie au fost castigate de Marius Pintilie, candidatul PNL, conform datelor provizorii. Pe locul...

  Incident electoral la Blăgeşti, cu un buletin de vot pentru Consiliul Judeţean Iaşi. PIntilie incerca să manipuleze populaţia!

    Incident electoral la o secţie de votare din suburbia Blăgeşti. După ce a votat, o persoană ar fi ieşit afară cu unul dintre cele...