22.3 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
22.3 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Newspascani.com dezinformeaza. Apa metorica nu va fi in facturile pascanenilor

Ultimele știri

Pascanenii nu vor plati canalizarea apei meteorice, incepand de la 1 iulie. Conducerea noului operator neaga informatiile pe acesta tema aparute pe site-ul newspascani.com.  Nici administratia locala nu are informatii despre un astfel de demers. Preluarea serviciului de apa si canal de catre Apa Vital Iasi ridica, insa, numeroase semene de intrebare in randul populatiei.

Serviciile de canalizare a apei meteorice vor fi facturate doar agentilor economici nu si populatiei. Nu este o noutate impusa de Apa Vital Iasi, o asemenea practica find folosita si pana acum de Prest Serv Apa SA . Reprezentantii noului operator spun ca modalitatea de facturare va fi aceeasi pentru toti consumatorii din judet si ca niciodata nu s-a discutat despre includerea unor reguli diferite de facturare pentru pascaneni. Mai exact, ca si pana acum, in facturile de la populatie nu se vor regasi costurile de canalizare a apei de ploaie chiar si in cazul celor care locuiesc la casa.
Si reprezentantii Primariei Pascani neaga informatia aparuta in presa locala. Primarul Dumitru Pantazi spune ca nu au existat discutii privind facturarea apei meteorice la populatie si ca o astfel de masura nu ar putea fi luata fara acordul consilierilor locali.
Mentionam ca discutiile pe aceasta tema au pornit de la proiectul de hotarare privind protocolul de delegare a serviciilor de apa si canalizare, document care urmeaza sa fie dezbatut si aprobat in sedinta Consiliului Local din 30 iunie. La ultimul articol se arata ca noile contracte pentru serviciile de apa si canalizare inclusiv pentru cea meteorica vor si semnate de toate categoriile de utilizatori.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
22.3 ° C
24.1 °
21.3 °
62 %
2.1kmh
78 %
Dum
21 °
lun
28 °
mar
30 °
mie
30 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI