10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Apa Vital: Furnizarea apei va fi reluata doar dupa semnarea contractelor . Primaria tace

Vesti proaste pentru pascanenii care au ramas fara apa la robinete. Operatorul iesean a anuntat ca nu va relua furnizarea serviciilor decat dupa ce vor fi semante contractele de distributie. Mai mult Consiliul de Administratie al societatii a hotarat ca masura sa fie extinsa in tot orasul, acolo unde locatarii au refuzat sa isi desemneze un reprezentant de scara pentru plata consumului de apa.

Cosmarul continua la blocurile U3 scara B, C5 scara A si X – Magnolia, toate din zona Deal. Oamenii au ramas fara apa inca de aseara, pe perioada nedeterminata, fara sa fie anuntati.
Conducerea societatii spune ca masura va fi mentinuta pana cand locatarii vor semna contractele de furnizare prin intermediul asociatiilor de proprietari sau a unui reprezentant de scara, si urmeaza sa fie extinsa si la alte blocuri. Pe lista de astazi se afla blocurile R1 -3, U 1-3 si B29.
Decizia a fost ceruta chiar de Consiliul de Administratie al societatii, in sedinta de ieri dupa ce toate masurile propuse de Primaria Pascani nu s-au concretizat. Printre cei afectati se numara si cativa salariati Apa Vital din Pascani care ar fi refuzat sa isi asume responsabilitatea semnarii contractelor de distributie.
Primaria Pascani nu a emis, pana la aceasta ora, un punct de vedere in legatura cu intreruperea furnizarii apei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow