7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Apa Vital, amenintari la adresa primarului Pantazi. Operatorul iesean spune ca intreruperea apei ar fi fost aprobata de consilierii pascaneni – DOC

Reactie neasteptata din partea Apa Vital Iasi dupa ce astazi primarul Pascaniului, Dumitru Pantazi, a ordonat Politiei Locale sa pazeasca apometrele si sa ii puna pe fuga pe salariatii care au incercat sa inchida robinetele la alte blocuri.

In cursul zilei de astazi operatorul iesean a trimis nu mai putin de trei adrese prin care il someaza pe primar sa revina asupra deciziilor.Edilul este amenintat ca in caz contrar va fi obligat sa suporte consecintele legale si pagubele materiale.

De asemenea Apa Vital sustine ca actiunile de debransare se inscriu in documentele asumate prin vot de consilieri locali. Mai mult si Regulamentul de furnizare a apei la Pascani ar fi fost aprobat de legislativul local , ca anexa la Contractul de delegare, desi astazi primarul Pantazi a spus ca Apa Vital a furnizat in mod illegal servicii la Pascani , tocmai din lipsa acestui document. Cititi mai jos adresele transmise Primariei Pascani.

Apa Vital, amenintari la adresa primarului Pantazi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow