23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Apa potabilă va fi furnizată cu presiune scăzută pe străzi din municipiul Pașcani

Atentie pascaneni! Apa potabilă va fi furnizată cu presiune scăzută pe 13 străzi din municipiul Pașcani, in cursul zilei de maine. Acest lucru se datoreaza realizării unei conexiuni la o conductă nouă de 200 mm diametru, situată în zona străzii Ceferiștilor din Pașcani.

Potrivit unui comunicat de presa trimis de APAVITAL IASI, furnizată cu presiune scăzută se va face către utilizatorii de pe străzile 1 Decembrie 1918, Victoriei, Brateș, 22 Decembrie, Vasile Alecsandri, Mihai Eminescu, Cuza Vodă, Izvoarelor, Veronica Micle, Gării, Ceferiștilor, Amurgului și Fântânele din municipiul Pașcani.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
23.8 ° C
25.4 °
22.6 °
68 %
1.8kmh
1 %
vin
23 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI