1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Apa potabila, un lux pentru orasul Targu Frumos

Locuitorii orasului din Targu Frumos nu-si mai permit sa plateasca apa potabila pe care o consuma, iar mai multe blocuri au fost debransate din cauza datoriilor stranse in ultimii ani

Dintre toti clientii ApaVital, cele mai mari datorii le are, de ani buni, Asociatia de Proprietari 1 Mai din Targu Frumos. Aici se intampla frecvent ca locatarii sa ramana fara apa din cauza datoriilor care s-au tot adunat. Aproape 600.000 de lei este datoria catre ApaVital a locatarilor de la 1 Mai, iar doua treimi din aceasta suma reprezinta penalitatile.

„Avem trei zile de cand stam fara apa. Sunt batrani, copii, oameni bolnavi in bloc. Ce sa facem cu ei si cum sa avem grija, daca ne lasa de fiecare data fara apa? Cand ti-e lumea mai draga, atunci ramai fara apa. Se intampla pentru ca lumea nu plateste, dar e aceeasi poveste de mult timp. La asociatie este problema, au furat prea mult, iar acum s-au adunat datoriile la furnizori. Sunt ani buni de cand ne tot taie apa si ne lasa cu saptamanile asa. Eu cand vin acasa de la munca, unde fac un dus, cu ce gatesc, cum sa folosesc toaleta?”, spune Andreea Mihaila, locuitor din Targu Frumos.

Asociatia de proprietari 1 Mai este de aproape 5 ani principalul datornic al ApaVital, exceptandu-i pe agentii economici. Satui sa tot fie debransati si pusi pe fapte, mai multi cetateni din Targu Frumos si-au facut fantani in fata blocului. In momentul de fata, reprezentantii asociatiei de proprietari umbla din usa in usa si cer locatarilor datornici sa-si plateasca datoriile pentru reluarea furnizarii de apa potabila.

Sursa BZI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow