18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Apa la Blăgeşti – reîncep lucrările

  Ultimele știri

  Veşti bune pentru locuitorii din suburbia Blăgeşti. Apa Vital reia începând de miercuri lucrările pentru extindere a reţelelor de apă şi canalizare. Investiţia a început anul trecut pe strada principală şi a fost realizată doar pe o porţiune de 1200 de metri, până la şcoală. Acum vor continua lucrările pe o porţiune de încă un km şi vor fi făcute branşamentele.
  Între timp se lucrează la proiectele tehnice pentru continuarea extinderii conductei de apă şi pe celelalte străzi. De asemenea au început lucrările de schimbare a branşamentelor la unele blocuri din zona Vale, la conductele noi de apă schimbate anul trecut.
  Menţionăm că lucrările sunt făcute din bugetul societăţii. În planul de investiţii al operatorului Apa Vital sunt prevăzute 423 662 lei pentru extinderea retelelor de apă în suburbia Blagesti, până la sfârşitul acestui an şi 5,6 milioane de lei pentru lucrări de înlocuire reţele de apă şi refacere branşamente în municipiul Paşcani, lucrare care va fi finalizata anul viitor.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet