22.7 C
Paşcani
vineri, mai 20, 2022
Array

Apă, după patru zile de coșmar

Coşmarul locatarilor de la blocul de garsoniere ITP a luat sfârşit. În cursul zilei de astăzi, ApaVital a reluat furnizarea apei, după 4 zile de când au fost închise robinetele, în plină caniculă. Măsură a fost luată după ce locatarii şi-au desemnat, cu greu, un nou reprezentant care a încheiat contractul de furnizare a apei. Totodată a fot achitată taxa de rebranşare iar facturile restante urmează să fie achitate cât mai repede.

“La dată de 22.07.2016, doamna Olariua Elena Monica, în calitate de reprezentant de bloc desemnat de către locuitorii blocului ITP, s-a deplasat la sediul operatorului ApaVital Paşcani, unde a semnat Contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi canalizare. S-a achitat taxa de rebranşare iar reprezentantului i s-a pus în vedere să colecteze datoriile restante de 20.146 lei la care se adaugă penalităţi de 787,37 lei, drept pentru care operatorul a reconectat blocul ITP la alimentarea cu apă” se arată în comunicatul de presă al administrației locale Pașcani.

Veştile nu sunt la fel de bune pentru locatarii de la blocul D2, sc E. Acolo încă nu a fost reluată furnizarea apei din cauza unor neînţelegeri între beneficiari şi furnizor privind o diferenţa la plata apei. În momentul de faţă se caută o soluţie tehnică pentru rezolvarea probelemei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow