10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Apa de la cisterna pentru pascanenii debransati. De suparare oamenii au cerut sa se inchida apa in tot orasul

locztari

A cincea zi fara apa la sase scari de bloc din Pascani, acolo unde nu au fost incheiate contractele de furnizate. Zeci de locatarii si-au pierdut rabdarea si au luat cu asalt, astazi, biroul viceprimarului . I-au cerut sa gaseasca rapid o solutie pentru deschiderea robinetelor. Daca nu, sa inchida apa in tot orasul, ca sa nu fie discriminare. Reprezentantul Primariei le-a explicat ca fara o hotarare judecatoreasca nu se poate face nimic.
Apa cu galeata din cisternele puse in fata blocului. Este ultima solutie solicitata de un consilier local, pentru locatarii de la blocul C5 , dupa ce operatorul iesean a inchis robinetele.
Zeci de oameni disperati s-au napustit astazi in biroul viceprimarului pentru a-i cere socoteala. Au incercat sa afle cat va mai dura acest blestem si sa inteleaga de ce Primaria nu poate sa rezolve acum acesta problema.
Viceprimarul a cerut oamenilor sa mai aiba rabdare pana luni cand instanta de judecata va da o decizie privind furnizarea apei la Pascani.
Axinte a mai spus ca fara asociatii de proprietari sau macar desemnarea reprezentantilor se scara, apa nu va putea fi facturata si achitata. Viceprimarul a explicat ca asa se intampla in toata tara iar la Pascani, mai devreme sau mai tarziu, trebuie implementate aceleasi reguli.
Nemultumiti de raspunsuri oamenii au cerut o interventie imediata pe motiv ca in bloc sunt familii cu copii si batrani. In caz contrar apa ar trebui intrerupta in tot orasul, ca sa nu fie discriminare.
Apa Vital Iasi a inceput inchiderea robinetelor de apa la Pascani la blocurile unde cetatenii au refuzat incheierea contractelor de furnizare. In replica administratia locala incearca delegarea serviciului de apa operatorului pascanean. Intre timp a cerut instantei de judecata sa interzica intreruperile si la alte blocuri si sa oblige Apa Vital la deschiderea robinetelor la scarile care au ramas fara apa.

FOTO: Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pascani

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow