10.3 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022

Anunt privind finalizarea implementarii proiectului „Grant pentru capital de lucru”

SC IRIS GHEŢ TRANS SRL anunta finalizarea implementarii proiectului „Grant pentru capital de lucru”, cod proiect M2 – 11010.

Obiectivul proiectului a constat in acordarea de sprijin financiar din fonduri ne- rambursabile pentru asigurarea capitalului de lucru necesar SC IRIS GHEŢ TRANS SRL, a carei activitate a fost afectata de criza economica generata de raspandirea virusului SARS-CoV-2.

Principalele rezultate ale implementarii sunt: asigurarea capitalului de lucru necesar, mentinerea activitatii firmei pe o perioada de minim 6 luni si mentinerea numarului locurilor de munca pentru o perioada de minim 6 luni.

Valoarea totala a proiectului este de 146.276,03 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 127.196,55 lei, cofinantat de Uniunea Europeana conform OUG 130/2020

Derularea proiectului a inceput la data semnarii contractului cu MEAT prin AIMMAIPE Iasi, respectiv 04.08.2021 si se deruleaza pe o perioada de maxim 12 luni.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020, Axa prioritara 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia COVID-19, Prioritatea de investitii 3d – Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se an- gaja in procesele de inovare.

Datele de contact ale societatii sunt: Adresa: jud. Iasi, loc. Halaucesti, str. Principala, nr. 953; Telefon: 0741104489; E-mail: irisghet.proiect@gmail.com

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ANUNT

Municipiul Paşcani face cunoscută intenţia de a atribui contracte...

Anunț convocare Adunarea Generală SA Vatra I Pascani

Convocator al adunarii generale extraordinare a membrilor asociati din cadrul...

Minora din comuna Țigănași, dată dispărută, a fost găsită

Update: În urmă cu puțin timp, în urma colaborării...

ANUNŢ LICITAŢIE PENTRU CONCESIUNE

1. Informaţii generale privind concedentul, în special denumirea, codul...

ANUNȚ DE MEDIU

SC DEDEMAN SRL Bacau si SC INTEGRATA PASCANI SRL...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow