20.4 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Anunt la ,,Pascaniul incotro”: Ioan Ionita a renuntat la functia de presedinte al PDL Pascani. Iulian Dominte, propus la sefia organizatiei – VIDEO


Consilierul local Ioan Ionita a renuntat la functia de presedinte al organizatiei PDL Pascani. Anuntul a fost facut in acesta seara, in cadrul emisiunii Pascaniul incotro, schimbarea sa din functie urmand sa aiba loc imediat dupa referendumul de duminica.

Totodata ar urma sa fie numit un nou presedinte interimar sau prin organizarea de alegeri interne. Pana atunci, coordonarea organizariei va fi asigurata de fostul inspector general al ISJ Iasi, prof Liliana Romaniuc, din partea conducerii judetene a PDL. In acelasi context Ioan Ionita a explicat motivele pentru care renunta la functia de presedinte.

El a spus ca nu este multumit de rezutatele obtinute in alegerile locale si ca doreste sa se ocupe de afacerile sale. Ionita a spus ca are incredere in colegii sai mai tineri si l-a propus pe Iulian Dominte in functia de presedinte al PDL Pascani.

Orizont.info

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow