21.2 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Anunt la ,,Pascaniul incotro”: Ioan Ionita a renuntat la functia de presedinte al PDL Pascani. Iulian Dominte, propus la sefia organizatiei – VIDEO


Consilierul local Ioan Ionita a renuntat la functia de presedinte al organizatiei PDL Pascani. Anuntul a fost facut in acesta seara, in cadrul emisiunii Pascaniul incotro, schimbarea sa din functie urmand sa aiba loc imediat dupa referendumul de duminica.

Totodata ar urma sa fie numit un nou presedinte interimar sau prin organizarea de alegeri interne. Pana atunci, coordonarea organizariei va fi asigurata de fostul inspector general al ISJ Iasi, prof Liliana Romaniuc, din partea conducerii judetene a PDL. In acelasi context Ioan Ionita a explicat motivele pentru care renunta la functia de presedinte.

El a spus ca nu este multumit de rezutatele obtinute in alegerile locale si ca doreste sa se ocupe de afacerile sale. Ionita a spus ca are incredere in colegii sai mai tineri si l-a propus pe Iulian Dominte in functia de presedinte al PDL Pascani.

Orizont.info

 

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...