25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Anunt importat de la RAGCL: Debransari doar pana la sfarsitul lunii septembrie, scutiri de penalitati pentru cei care isi achita datoriile

Anunt importat pentru pascanenii care au restante la caldura. Conducerea regiei a hotarat ca cei care isi vor achita datoriile pana la sfarsitul lunii septembrie a.c. sa beneficieze de scutire de la plata penalitatilor.

,,Facilitatea se aplică numai abonaților pentru care nu s-a emis hotărâre judecătorească de recuperare a debitelor restante…,, se arata intr-un comunicat de presa.
Conducerea RAGCL Pascani a mai anuntat ca incepând cu 01.09.2013 nu mai sunt acceptate debranșări sau modificări la instalațiile de încălzire și apă caldă.

,,RAGCL Pașcani va proceda la încărcarea și verificarea instalațiilor interioare din blocurile alimentate de la sistemul centralizat de încălzire, în vederea pregătirii pentru sezonul rece. Rugăm locatarii care au intervenit la instalațiile interioare, să finalizeze lucrările până la această dată. Pentru sesizarea eventualelor defecte sau pentru rezolvarea unor probleme cu instalațiile proprii de încălzire, vă rugăm să vă adresați la dispecer tel. 0232761092 sau 0760788360…,, se arata in acelasi comunicat.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow