13.2 C
Paşcani
luni, septembrie 20, 2021
Array

Anunt importat de la RAGCL: Debransari doar pana la sfarsitul lunii septembrie, scutiri de penalitati pentru cei care isi achita datoriile

Anunt importat pentru pascanenii care au restante la caldura. Conducerea regiei a hotarat ca cei care isi vor achita datoriile pana la sfarsitul lunii septembrie a.c. sa beneficieze de scutire de la plata penalitatilor.

,,Facilitatea se aplică numai abonaților pentru care nu s-a emis hotărâre judecătorească de recuperare a debitelor restante…,, se arata intr-un comunicat de presa.
Conducerea RAGCL Pascani a mai anuntat ca incepând cu 01.09.2013 nu mai sunt acceptate debranșări sau modificări la instalațiile de încălzire și apă caldă.

,,RAGCL Pașcani va proceda la încărcarea și verificarea instalațiilor interioare din blocurile alimentate de la sistemul centralizat de încălzire, în vederea pregătirii pentru sezonul rece. Rugăm locatarii care au intervenit la instalațiile interioare, să finalizeze lucrările până la această dată. Pentru sesizarea eventualelor defecte sau pentru rezolvarea unor probleme cu instalațiile proprii de încălzire, vă rugăm să vă adresați la dispecer tel. 0232761092 sau 0760788360…,, se arata in acelasi comunicat.
Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI