17.3 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
17.3 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
Array

Anunt important pentru pascanenii de pe strazile Vatra si Dragos Voda

Ultimele știri

Anunt inportant pentru pascaneni. Administratia locala face un apel catre proprietarii de imobile neracordate la utilitati să se adreseze cat mai repede Primăriei în vederea eliberării certificatului de urbanism şi autorizaţiei de branşament la apă, canal, gaze naturale, energie electrică. Sunt vizati cei care locuiesc pe strazile Vatra si Dragos Voda, de la Şcoala “Ion Creangă” până la Staţia PECO.
Asta deoarece aceste strazi urmeaza sa fie asfaltate in urmatoarele saptamani de zile. Primaria atrage atentia ca, dupa executarea lucrarilor de asfaltare timp de cativa ani de zile strazile nu vor mai fi sparte pentru repararea conductelor sau pentru noi bransamente.
,,După lucrările de reabilitare ale sectoarelor de drum, branşamentele la reţelele prestatorilor de utilităţi se vor face fără a afecta covorul asfaltic, prin subtraversarea sectoarelor de drum, ceea ce va impune costuri suplimentare suportate de beneficiari…” se arata in comunicatul de presa transmis pe adresa redactie nostre.

In acelasi context reprezentantii societatii de apa si canal explica ce acte ar fi necesare pentru realizare de noi bransamente si cine suporta cheltuielile.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
17.3 ° C
20.1 °
13.9 °
84 %
1.7kmh
2 %
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
28 °
mar
31 °
mie
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI