8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Anunt important pentru pascaneni si calatorii din suburbii

Cea mai moderna autogara din Municipiul Pascani care indeplineste toate conditiile, sala de asteptare, birou de informatii, caldura, grup sanitar, rampa pentru persoanele in scaun cu rotile, urmeaza sa fie inchisa de catre conducerea PNL, incepand cu 01.01.2014, favorizand autogara Sprinter AGM a domnului primar Ancuta Gheorghe, din comuna Siretel, membru PNL.

Toti operatorii de transport care au avut contracte cu autogara Ceau Amico au fost chemati la Iasi de catre domnul Victor Chirila, obligandu-i sa faca contract cu autogara Sprinter AGM. Incepand cu 01.01.2014 aceasta autogara functioneaza cu o strada de restrictie 1.5 tone, are o singura intrare de tonaj, nu corespunde conditiilor sanitare si nici nu are caldura. Ii obliga pe transportatori sa plece din cele doua statii de langa trecerea de pietoni din strada Garii mostenite si aprobate cu aviz de circulatie de primarul Craciunescu.

Va fi un haos pe strada Garii incepand cu data de 06.01.2014 cand vor incepe munca salariatii si vor veni la scolile din oras elevii navetisti.
Consecinte: risc de accidente si disconfort pentru calatori ( fara sala de asteptare, caldura, informatii, grup sanitar).

Cluci Neculai,
administratorul Autogarii Pascani

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow