24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

ANUNŢ CONCURS PRIMARIA HELESTENI

 

Comuna Heleşteni, judeţul Iaşi organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant, de conducător autospecială P.S.I funcţie contractuală în cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Heleşteni, Compartimentul Situţii de Urgenţă.
Condiţii de desfăşurare a concursului :
Proba scrisă se va desfăşura în data de 23. 02. 2017 ora 10,00 la sediul Primăriei comunei Heleşteni, judeţul Iaşi.
Interviul se va desfăşura în data de 24.02.2017.ora 10,00 la sediul Primăriei comunei Heleşteni, judeţul Iaşi.
Dosarele de înscriere se vor depune în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a la sediul Primăriei comunei Heleşteni.
Condiţii de participare la concurs:
În vederea înscrierii la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ condiţiile prevăzute de art. 3 din Regulamentul- Cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice aprobat prin H.G. nr. 286/2011 cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţii de studii şi vechime
– Permis de conducere cu cel putin categoriile. B1, B, C1 şi C .
– Fără vechime
Condiţiile de desfăşurare a concursului, condiţiile de participare la concurs,
bibliografia şi actele solicitate candidaţilor pentru dosarul de înscriere sunt afişate şi la sediul Primăriei comunei Heleşteni, judeţul Iaşi, relaţii suplimentare la sediul Primăriei comunei Heleşteni, persoană de contact Bortaş Paul Radu – secretarul comunei Heleşteni, tel. nr. 0232716768.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow