20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Anul Cocoșului de Foc: tendințe și perspective de carieră

Conform calendarului chinezesc, 2017 este anul Cocoșului de Foc. Pentru toate semnele zodiacale va fi un an foarte agitat. Este important să nu ne lasăm pe tânjeală, ci să fim energici și agili, curajoși și cu spirit de aventură. Cocoșul ne avertizează că în viața noastră vor veni schimbări semnificative pe care trebuie să le acceptăm fără teamă. Perioada imediat următoare, chiar începutul anului, va fi una dificilă pentru toată lumea. În cazul în care ne vom reconsidera poziția și principiile de viață, atunci vom putea face față cu ușurință tuturor provocărilor, scăpând de problemele acumulate.

Dacă vorbim despre carieră, anul 2017 este perfect pentru un nou loc de muncă și auto-realizare. Putem învăța o nouă profesie sau să ne perfecționăm abilitățile. Mulți vor avea parte de ascensiune rapidă în carieră, sau vor trebui să-și schimbe ocupația.

În 2017 e bine să tratăm cu seriozitate veniturile și resursele materiale. Cocoșului îi place să riște, de aceea este indicat să vă evaluați în mod critic posibilitățile financiare. La începutul anului, este mai bine să nu efectuați tranzacții majore și operațiuni importante, deoarece șansele de reușită sunt minime. De asemenea, nu intrați în datorii, și nu împrumutați sume mari de bani.

Natura aventuroasă a cocoșului va avea impact mai ales asupra celor care au preferat anterior să stea acasă și să nu părăsească țara. În acest an, multe persoane vor trebui să călătorească, pentru a descoperi noi țări exotice, a stabili contacte și relații de afaceri care, cu siguranță, vor avea un impact pozitiv asupra dezvoltării afacerilor.

În privința banilor, oamenii vor visa mai mult ca oricând să se îmbogățească peste noapte, să câștige la cazino, sau să cumpere un bilet norocos la loto. Mulți, de altfel, se vor trezi destul de neașteptat mai bogați, bazându-se pe intuiție în special. Aceasta va fi de mare ajutor în 2017 pentru a lua deciziile corecte și a găsi calea cea mai bună de dezvoltare, precum și o bună valorificare și utilizare a talentelor dumneavoastră.

Berbec

2017 va fi pentru Berbec destul de imprevizibil. Vor apărea o mulțime de perspective neașteptate dar, pentru a obține succes, va trebui să acționeze hotărît. Va trebui să prindă norocul de picior, de aceea trebuie să fie mereu concentrați și în stare de alertă. Este important pentru berbec ca în acest an să fie extrem de precaut și să-și cântărească fiecare cuvânt. Nativii își pot încerca forțele într-o nouă profesie pentru a obține o calificare sau studii suplimentare: acesta este anul cunoașterii de sine și a lumii înconjurătoare.
Acest an va fi de succes pentru cei angajați în știință, medicină și educație. Aceștia sunt favoriții norocului, iar ascensiunea în carieră va fi surprinzător de ușoară și veselă. Oamenii de afaceri născuți sub acest semn zodiacal vor întâmpina multe obstacole și momente dificile. Ei nu au voie să se relaxeze! Trebuie să realizeze că în spatele fiecărei probleme rezolvate stau încă două nerezolvate. Numai cei care vor fi concentrați și rezistenți moral la o varietate de întârzieri și amânări, vor avea parte de succese remarcabile. Sfârșitul anului este perioada cea mai favorabilă pentru a munci, sunt șanse mari să întâlnească parteneri de afaceri de încredere.
Din punct de vedere financiar, anul 2017 va fi destul de bun. Este puțin probabil ca reprezentanții zodiei Berbec să se îmbogățească, dar nici de pierderi mari nu vor avea parte. În prima jumătate a anului nu ar trebui să ia credite noi, iar pe cele vechi ar fi bine să le achite cât mai curând. Este timpul să întoarcă datoriile, nu neapărat facute de ei! Poate că Berbecul va trebui să plătească pentru rudele lui neglijente. Începând cu luna iulie, se pot face achiziții importante. De această dată, poate recurge la un împrumut în rate sau ipotecă. Lunile septembrie-octombrie sunt cele mai potrivite pentru deschiderea depozitelor bancare.

Taur

Anul 2017 vine cu schimbări promițătoare în viața personală a Taurului. De altfel, nici la muncă nu se va plictisi – e foarte probabilă o schimbare bruscă a domeniului de activitate, care îi va deschide noi perspective în viață. Anul îi va aduce o mulțime de întâlniri interesante, posibilitatea de a mări considerabil cercul de persoane cu care vor interacționa în plan social. De asemenea, anul este favorabil pentru călătorii de lungă durată. Deviza Taurului în acest an: „Nu-ți fie teamă de schimbare!”
2017 este favorabil pentru a iniția propria afacere. Taurul va reuși să obțină ceea ce n-a avut curaj nici să viseze. Este important să amintim că numai celor curajoși le va surâde Fortuna! Cu toate acestea, primele două luni ale anului sunt mai potrivite pentru odihnă și refacere în plan moral și fizic. Este o perioadă necesară pentru a-și aduna gândurile și acumula noi forțe pentru viitorul salt. Începând cu luna martie, Taurul poate schimba locul de muncă sau chiar domeniul de activitate. Anul nu este favorabil reprezentanților sferei de creație a acestui semn zodiacal – nu așteptați succese sau câștiguri mari. Sunt posibile tot felul de conflicte, complotări și bârfe la adresa dumneavoastră.
Este de dorit ca Taurul să întâlnească noul an fără datorii. Recomandarea este să fie generoși, să doneze bani pentru caritate, să-i ajute pe cei nevoiași. Aceasta va atrage succesul financiar și în viața lor.Va fi un an prosper din punct de vedere financiar, mai ales în cazul celor care vor îndrăzni să schimbe domeniul de activitate. Ideile originale și tenacitatea de invidiat a Taurului vor oferi în 2017 venituri la care în 2016 a putut doar să viseze. Dacă în prima jumătate a anului, sentimentul că banii se scurg printre degete nu-l va părăsi, în a doua jumătate a anului vine în sfârșit stabilitatea.

Gemeni

În 2017, Gemenii vor renunța la legăturile inutile ce-i țineau ancorați în trecut – fie vor scăpa de relații depășite sau de munca plictisitoare, fie vor pune punct prieteniilor care din anumite motive nu mai mergeau. În acest an se recomandă să se evite cât se poate asumarea riscurilor. Gemenii ar trebui să fie foarte prudenți și să-și calculeze fiecare pas. Aventurile și acțiunile dubioase nu le vor aduce decât probleme mari.
Tendința Gemenilor de a le pune pe toate la îndoială le poate juca feste. În afaceri se cer curaj și acțiuni îndrăznețe. Este important să se concentreze asupra câtorva obiective prioritare și să nu-și irosească forțele pentru o mulțime de lucruri mici. Oamenii de artă și cei creativi se pot așteapta la o creștere amețitoare în plan profesional. Cel mai probabil, succesul va veni printr-o ocupație demult visată, pe care Gemenii au tot amânat-o din anumite motive. Nu încercați să grăbiți mersul lucrurilor, lăsați evenimentele să se desfășoare în ritmul lor firesc. Răbdarea este cheia succesului în acest an.
Cei care au luat credite în 2016, se pot achita de datorii într-un mod neașteptat de rapid în viitorul apropiat. Prima jumătate a anului este o perioadă bună pentru tranzacții imobiliare. Un venit bun poate aduce o nouă afacere. Feriți-vă de cheltuieli neprevăzute – o singură greșeală financiară poate duce la un lanț întreg de eșecuri. Fiți precaut, nu dați bani cu împrumut, nici chiar celor mai apropiați prieteni. A doua jumătate a anului va fi stabilă din punct de vedere financiar.

 

Continuare pe Cotidianul.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow