1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Antrenorul Vasile Simionaş a părăsit echipa locală de fotbal CS Kosarom. Locul 7 în campionat pentru păşcăneni

Vasile SimionasA picat intelegerea antrenorului Vasile Simionas cu reprezentantii Clubului Sportiv Municipal din Pascani.

De aproximativ o saptamana de zile, cele doua au parti au ajuns la un acord comun de incetare a activitatii antrenorului iesean la carma echipei locale de fotbal.

Vasile Simionas nu a ocupat niciodata functia de antrenor cu drepturi depline a formatiei pascanene CS Kosarom si a fost incadrat ca director tehnic.

Potrivit presedintelui Bogdan Mandric, acesta a condus antrenamentele incepand din luna iulie, insa rezultate s-au lasat asteptate. Decizia a fost luata la scurt timp de la insuccesul petrecut cu o etapa in urma, cand CS Kosarom a pierdut in deplasare la Cetate Targu-Neamt.

In prezent, antrenorul Dan Condurache se afla in functia de antrenor principal ajutat de Romica Vacaru, in postura de secund.

Venirea lui Vasile Simionas la Pascani a facut parte dintr-un plan de transformare a echipei locale de fotbal in satelitul lui Poli Iasi, care activeaza in Liga a II-a. Insa, datorita unor probleme financiare si a timpului foarte scurt de intocmire a actelor necesare, planul a esuat in ambele situatii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow