15.4 C
Paşcani
luni, septembrie 25, 2023
Array

Antrenor de copii plătit mai rău decat un îngrijitor. Ce spun autoritatile

Antrenorul de la grupa de juniori a Clubului Sportiv din Paşcani susţine că este plătit mai puţin decât un îngrijitor din cadrul instituţiei. Instructorul afirmă că, deşi are studii superioare salariul sau nu trece de 700 lei.
Antrenorul juniorilor de la Clubul Sportiv Municipal Paşcani este nemulţumit de salariul pe care îl primeşte. Condurache Dan se plânge că este plătit mai rău decât un îngrijitor deşi se ocupă de zeci de copii de la secţia de fotbal. Bărbatul a venit astăzi la audienţe pentru a cere ajutorul primarului deşi CSM Paşcani este în subordinea Consiliului Local. El a spus că în fiecare lună încasează cu puţin peste 700 de lei şi este angajat cu studii medii deşi are o licenţe şi un master în sport.

Edilul municipiului a înaintat cererea antrenorului biroului de Resurse umane pentru a decide ce trebuie făcut pentru ca postul să fie bugetat de la studii medii la studii superioare.

Preşedintele clubului, Bogdan Mandric a apelat la autorităţile locale să vadă care sunt paşi care trebuiesc urmaţi pentru schimbarea încadrării postului sau transferarea instructorului sportiv pe un post mai bine plătit.
Clubul din Paşcani desfăşoară activităţi sportive în domeniile: fotbal, rugby, tenis de câmp, atletism, şah şi handbal.
Bugetul alocat pentru anul 2015 a fost de 70 mii lei dintre care 25 de mii pentru salariile celor 15 persoane angajate. Au mai primit pentru anul asta din sponsorizări puţin peste 3 mii lei.

Alte articole