8.9 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Antrenamentele de arte martiale din Pascani blocate. Clubul Long Ho nu are acces la sala de sport

Situatie incerta in ceea ce privesc antrenamentele gratuite de arte martiale pentru elevii pascaneni. Demersul a fost blocat pe motiv ca inca nu a fost stabilit un program de acces pentru scolile care folosesc sala de sport, unde ar urma sa aiba loc antrenamentele. In acelasi timp, doi profesori si-au anuntat intentia de a face activitati sportive in aceeasi locatie. Si, o alta problema aparuta de putin timp, este lipsa unui fochist pentru centrala termica.

Proiectul privind antrenamentele gratuite de Qwan Ki Do pentru elevii pascaneni, ce ar fi urmat sa fie asigurate de reprezentantii Clubului Long Ho,este blocat. Desi acestea ar fi trebuie sa inceapa odata cu noul an scolar, nici pana in prezent instructorilor de arte martiale nu li s-a pus la dispozitie sala de sport, administrata de Colegiului National “Mihail Sadoveanu” din oras.

Reprezentantii Primariei Pascani spun ca au trimis doua adrese catre conducerea scolii prin care le solicita informatii legate de orarul activitatilor desfasurate in sala pentru a gasi o solutie privind cursurile pentru artele martiale. Nu au primit insa nici un raspuns.

De asemenea, potrivit celor spuse de purtatorul de cuvant al Primariei Pascani, Cristian Menegon, ar mai fi o solicitare de la doi profesori de sport care vor sa faca activitati in aceeasi sala, in acelasi interval orar 19 – 21, precum cei de la Clubul Long Ho. Acesta ar fi inca un impediment in realizarea noului proiect in Pascani.

Pe de cealalta parte, conducerea Colegiului National Mihail Sadoveanu spune ca sprijina aceasta initiativa, insa deocamdata sunt anumite lucruri de lamurit. Altele decat cele spuse de administratia locala. Primul dintre ele ar fi lipsa personalului specializat pentru sala, si anume un fochist.

Proiectul ar fi fost pus pe ordinea de zi in Consiliul de Administratie a scolii, dar a fost retras, potrivit celor spuse de directoarea Genoveva Serban.

In urma acestor tergiversari, presedintele Clubului “Long Ho”, Adrian Zamosteanu a precizat ca proiectul este blocat, pana cand Primaria Pascani va stabili in ce interval orar pot intra instructorii in sala.

Mentionam ca in cadrul acestui proiect, tinerii din Pascani ar avea acces gratuit la antrenamente de arte martiale, cate doua sedinte pe saptamana, tinute de antrenori si instructori voluntari.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Pascaniul cauta teren pentru o noua cresa. Primarul a propus sa fie construita pe terenul alocat pentru doua blocuri ANL

Administratia locala din Pascani vrea sa construiasca o noua cresa, dar nu stie unde. Investitia ar urma...

Suspiciuni privind angajarile de la Spitalul de Urgenta Pascani. Primarul Pintilie: Primesc mesaje pe WhassApp, si interventii pe linie de partid…. Nu ne ocupam...

Declaratii socante din partea edilului municipiului Pascani cu privire la concursurile de angajare pentru completarea schemei...

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

 În atenția persoanelor fizice/juridice din Municipiul Pascani SC CLP ECOSERV SRL, cu sediul social in Municipiul Pascani,...

Proiect de Regulament, atentat la liberatea presei. Jurnaliștii care nu scriu cum vrea primarul Pintilie, nu vor fi acreditați -DOC

Jurnalistii care nu prezinta informatiile exact asa cum au fost ele furnizate de reprezentantii Primariei si care...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI