More

  Antrenamentele de aerobic au fost reluate la sala de sport din Pascani

  Array

  Vesti bune pentru doamnele si domnisoarele care vor sa faca miscare mai ales acum dupa sarbatorile de iarna. Antrenamentele de gimnastica aerobica vor fi reluate incepand chiar din aceasta seara, de doua ori pe saptamana.

  aerobica

  Schimbare de program la sala de sport din fata Colegiului “Sadoveanu”. Cei care vor sa faca gimnastica aerobica pot reveni la antrenamente incepand de astazi, 8 ianuarie in fiecare zi de miercuri si vineri, incepand cu ora 18.00, sub indrumarea campioanei mondiale Mirela Ancuta. Preturile sunt modice. 7 lei pentru o ora de antrenament sau un abonament lunar de 40 de lei pentru 8 sedinte.

  Mentionam ca antrenamentele au fost intrerupte la sfarsitul anului trecut dupa ce Colegiul „Sadoveanu“, administratorul salii, a redus programul de antrenament pentru sportivii de la Clubul Long Ho Pascani cu doua zile. Asta deoarece, profesorii de sport ai scolii au solicitat mai multe ore de antrenament in aceeasi sala pentru ca elevii sa faca performanta. Materialul video poate fi urmarit pe www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet