0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Ansambluri din Heleșteni, Hârlău și Pârcovaci, pe scena Festivalului „Trandafir de la Moldova” din Iași

Ansambluri din Heleșteni, Hârlău și Pârcovaci, vor participa week-end-ul viitor la un spectacol folcloric cu traditie, la Iasi. In perioada 9-10 octombrie, in amfiteatrul Palas, va avea loc Festivalul internațional „Trandafir de la Moldova”, o adevărată sărbătoare a cântecului şi dansului popular, o explozie de originalitate şi tradiţii, păstrate din generaţie în generaţie şi transmise mai departe prin intermediul artei spectacolului.


Publicul va avea ocazia să descopere diversitatea culturală oferită și să se bucure de muzică și dans din câteva zone ale țării dar și de peste hotare.

Zilele de festival vor aduce pe scena Amfiteatrului Palas ansambluri folclorice, formații de dansuri tradiționale, soliști vocali și instrumentiști.
Printre ansamblurile prezente la această ediție nu are cum să lipsească impresionantul Ansamblu Artistic Profesionist „Constantin Arvinte” al Consiliului Judeţean Iaşi.
Evenimentul este organizat de Centrul Judetean pentru Promovarea si Conservarea Culturii Traditionale Iasi si Consiliul Judetean Iasi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow