More

  Ansamblul Rapsodia din Hîrlău are noi membri

  Array

  Interes mare din partea elevilor din Hîrlău pentru a face parte din Ansamblul Rapsodia. Bobocii de liceu care s-au prezentat la preselecţii şi au fost selectaţi, au trecut la etapa următoare, cea de învăţare a dansurilor cu care urmează să participe la diferite festivaluri.

  ansamblu rapsodia
  Reprezentantii Ansamblului Rapsodia din Hîrlău, ce este format din elevii de la Liceul „Tehnologic”, au făcut preselecţii şi are noi membri, după ce foşti dansatori de muzică populară au terminat studiile liceale, mare parte dintre ei fiind la facultate.

  Noii membrii sunt boboci de liceu şi astăzi şi-au dat întâlnire la şcoală pentru pregătiri şi au învaţat paşii de muzică populară.

  Coregraful, profesorul Viorel Vatamaniuc, este mândru de ce a reuşit să realizeze din anul 2012 de când a luat fiinţă Ansamblul, mai ales că au participat la diferite festivaluri şi concursuri de gen, de unde s-au întors cu premii.

  Noua formulă a Ansamblului are 16 perechi de dansatori, alături de un grup vocal şi instrumentişti.
  Selecţiile au avut loc în urmă cu câteva zile, unde au participat zeci de elevi de liceu. Coregraful este mulţumit de rezultat şi mai ales de interesul pe care l-au manifestat adolescenţii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI