11.3 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Ansamblul Rapsodia din Hîrlău are noi membri

Interes mare din partea elevilor din Hîrlău pentru a face parte din Ansamblul Rapsodia. Bobocii de liceu care s-au prezentat la preselecţii şi au fost selectaţi, au trecut la etapa următoare, cea de învăţare a dansurilor cu care urmează să participe la diferite festivaluri.

ansamblu rapsodia
Reprezentantii Ansamblului Rapsodia din Hîrlău, ce este format din elevii de la Liceul „Tehnologic”, au făcut preselecţii şi are noi membri, după ce foşti dansatori de muzică populară au terminat studiile liceale, mare parte dintre ei fiind la facultate.

Noii membrii sunt boboci de liceu şi astăzi şi-au dat întâlnire la şcoală pentru pregătiri şi au învaţat paşii de muzică populară.

Coregraful, profesorul Viorel Vatamaniuc, este mândru de ce a reuşit să realizeze din anul 2012 de când a luat fiinţă Ansamblul, mai ales că au participat la diferite festivaluri şi concursuri de gen, de unde s-au întors cu premii.

Noua formulă a Ansamblului are 16 perechi de dansatori, alături de un grup vocal şi instrumentişti.
Selecţiile au avut loc în urmă cu câteva zile, unde au participat zeci de elevi de liceu. Coregraful este mulţumit de rezultat şi mai ales de interesul pe care l-au manifestat adolescenţii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow